Colocation

Van rackspace tot beheer volledig eigen netwerk

EcoRacks biedt verschillende diensten. De belangrijkste diensten zijn de rackspace in verschillende configuraties. Een eigen private rack(afsluitbaar) is al beschikbaar vanaf 10U(of HE). Vervolgens zijn er de halve racks van 22U en dan natuurlijk de hele racks van maar liefst 46 U. Van deze diensten zijn de configuraties aan te passen aan uw wensen. Denk aan de hoeveelheid energie die vereist is, of de hoeveelheid dataverkeer. Daarnaast zijn ook mogelijkheden als een eigen glasvezel ontsluiting of bijvoorbeeld een wavelenght een optie. Deze geven u volledig beheer over uw eigen netwerk en verbindingen. Hierin is als carrier-neutraal datacenter van alles mogelijk.

1/3 Rack

Voor de kleinere behoeften hebben wij speciaal een aantal 1/3 racks. Een perfecte oplossing voor u als u slechts een beperkte ruimte nodig heeft. Bijvoorbeeld als u maar één of een paar servers wilt plaatsen. U heeft 12 eenheden (12U) tot uw beschikking.  Verder zijn de afmetingen hetzelfde als bij een full rack, namelijk 600x1000mm. Meer info.

1/2 Rack

U bent op zoek naar een schaalbare oplossing voor uw servers maar is een volledig rack nog te groot, dan is een half rack een perfecte oplossing voor u. U heeft 20 eenheden (20U) tot uw beschikking. Meer info.

1/1 Rack

Indien u één of meerdere volledige racks wenst ben u bij EcoRacks op de juiste plek.

  • Alle racks zijn voorzien van deuren die zijn afgesloten met cijfersloten, waardoor ongeautoriseerde toegang door derden tot uw racks niet mogelijk is. Door middel van een toegangspas heeft u te allen tijde toegang tot het datacenter en uw rack(s).
  • Alle racks worden standaard met 16 ampere afgezekerd.  Als u moderne server gebruikt zal dit genoeg zijn voor een groot aantal servers. Servers worden ook steeds energie zuiniger waardoor de stroombehoefte zelfs zal afnemen. Meer info.

Contact

    * Deze velden zijn verplicht