1/2 Rack

Veel keuzemogelijkheden

Verder zijn de afmetingen hetzelfde als bij een full rack, namelijk 600x1000mm.Alle racks zijn voorzien van deuren die zijn afgesloten met cijfersloten, waardoor ongeautoriseerde toegang door derden tot uw racks niet mogelijk is. Door middel van een toegangspas heeft u te allen tijde toegang tot het datacenter en uw rack(s).
Uw kast is standaard tot 8 ampere afgezekerd. Indien u meer wenst te gebruiken is dat natuurlijk mogelijk. Ook zijn verschillende A en B feeds mogelijk.
Daarnaast heeft ook dit rack één gbit RJ-45 uplink naar onze core switches. Meer uplinks of een glasvezel uplink zijn uiteraard weer optioneel te bestellen. Binnen de kast dient u uw eigen switching te verzorgen. Eventueel kunnen wij u adviseren in de apparatuur, of deze zelfs voor uw verzorgen.
Er zijn verschillende pakketten internet connectiviteit voor de kasten beschikbaar. Er is keus voor de klein en de groot verbruiker. U kunt zelf kiezen of u een pakket wilt op basis van een vaste hoeveelheid gigabytes danwel een pakket op basis van Mbit’s. De laatste is vooral bij de grotere behoeftes interessant.

Contact

    * Deze velden zijn verplicht