Over ons

Meer dan 20 jaar ICT-ervaring

De initiatiefnemers van EcoRacks zijn:

Lizette van Broekhoven   en  Willem Jan Withagen

Als voormalig internet pioniers en zowel eigenaar als adviseur van andere datacenters,  zien zij ruimte in de regionale markt voor een laagdrempelig datacenter zonder beperkingen. Dataracks zonder verplichte aanvullende diensten en langlopende contracten. EcoRacks staat daarmee voor een transparant aanbod van dedicated servers, colocatieruimte en het aanbieden van rackspace al vanaf 1U.

Met meer dan 20 jaar ICT-ervaring en activiteiten in de datacenter-branche sinds 2000, weten zij als geen ander waar een modern datacenter aan moet voldoen. Bovendien zijn zij met hun medewerkers in staat om op hoog niveau technische service en ondersteuning te verlenen als dat gewenst of noodzakelijk is.

EcoRacks richt zich vooral op bedrijven in de regio Zuid-Nederland die hun server extern maar dichtbij willen onderbrengen. Om kosten te besparen, altijd up-to-date te zijn en zorgeloos te kunnen vertrouwen op soepele datastromen. Bedrijven kunnen EcoRacks datacenter prima inzetten als uitwijklocatie of redundant datacenter.

Contact

    * Deze velden zijn verplicht