1/1 Rack

Veel keuzemogelijkheden

Elk rack krijgt standaard een gbit RJ-45(koper) uplink naar onze core switches. Meerdere uplinks of een glasvezel uplink is altijd mogelijk als optie, maar in de meeste gevallen niet nodig. Binnen de kast dient u uw eigen switching te verzorgen. Eventueel kunnen wij u adviseren in de apparatuur, of deze zelfs voor uw verzorgen.
Alle racks worden standaard met 16 ampere afgezekerd.  Als u moderne server gebruikt zal dit genoeg zijn voor een groot aantal servers. Servers worden ook steeds energie zuiniger waardoor de stroombehoefte zelfs zal afnemen. Mocht u toch meer nodig hebben is dat geen probleem en zullen wij de benodigde capactiteit naar uw rack brengen.
Tijdelijk geven wij u een APC metered PDU powerbar gratis in bruikleen bij een rack. U kunt zo zonder omkijken tot 24 apparaten op een veilige manier aansluiten. Eventueel een A en B feed of een hoger vermogen is natuurlijk ook altijd mogelijk.
Er zijn verschillende pakketten internet connectiviteit voor de kasten beschikbaar. Er is keus voor de klein en de groot verbruiker. U kunt zelf kiezen of u een pakket wilt op basis van een vaste hoeveelheid gigabytes danwel een pakket op basis van Mbit’s. De laatste is vooral bij de grotere behoeftes interessant.

Contact

    * Deze velden zijn verplicht